Hmotnost |
960 g |
Počet dávek v balení |
24 |
Dávkování |
1 až 2 denne podľa potreby |
Forma produktu |
Tyčinka |
Balení 24 proteinových tyčinek Carb Control - White cookie-O
Tato proteinová tyčinka obsahuje až 45 % bílkovin z vynikajících zdrojů. Základem je syrovátkový koncentrát, který je mezi sportovci nejoblíbenějším typem bílkoviny, na druhém místě je mléčný izolát a v malém zastoupení najdeme v tyčince sóju (ne jako zdroj bílkovin, ale aby měla vhodnou konzistenci). Jedna tyčinka vám dodá až 18 g bílkovin, 4 g vlákniny a pouze 0,5 g cukru!
VÝŽIVOVÉ HODNOTY
| | na 100 g | na 40 g (na 1 tyčinku)
| Energie | 1647 kJ/394 kcal | 659 kJ/158 kcal
| Bílkoviny | 45 g | 18 g
| Sacharidy | 22 g | 8,8 g
| - z toho cukr | 0,5 g | < 0,5 g
| - polyoly | 20 g = 2,5 g * čistých sacharidů | 8 g = 1 g čistých sacharidů
| Tuky | 16 g | 6,4 g
| - z toho mastné kyseliny | 8,2 g | 3,3 g
| Vláknina | 4,8 g | 1,9 g
* Tělem využitelné cukry
| Komplex vitamínů | na 100 g | % ODD*
| Vitamin E | 12 mg | 100
| Vitamin C | 80 mg | 100
| Vitamin B1 / Thiamin | 1,1 mg | 100
| Vitamin B2 / Riboflavin | 1,4 mg | 100
| Niacin | 16 mg | 100
| Vitamin B6 | 1,4 mg | 100
| Kyselina listová | 200 ug | 100
| Vitamin B12 | 2,5 ug | 100
| Kyselina pantotenová | 6,0 mg | 100
*ODD = doporučená denní dávka
Složení
mléčná bílkovina (syrovátková bílkovina, mléčný izolát), maltitol*(sacharid-polyolymer), čokoládová poleva (kakaová hmota, maltitol, kakaové máslo, mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, aroma), hydrolyzovaný kolagen, zvlhčující látka: glycerol, sójový protein, rostlinný tuk, plnidlo polydextróza, sójové křupky (sójový protein, škrob, sůl), aroma, emulgátor: sójový lecitin, kyselina L-askorbová, nikotinamid, tokoferolacetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová, thiamin hydrochlorid, kyanokobalamin, sladidlo: sukralóza.
*Malitol: Je vhodným sladidlem pro diabetiky. Má přibližně poloviční glykemický index než sacharóza (běžný cukr). To znamená, že se pomaleji vstřebává do krve. Jeho sladivost je přibližně 75-90 % sladivosti sacharózy.