Nejlepší fitness dárky ke Dni otců

Obrázek článku

Pokud si váš táta - nebo jakákoli jiná otcovská postava ve vašem životě cení udržování dobré kondice nebo péče o sebe, nemůžete udělat chybu, pokud mu na tento Den otců pořídíte dárek v oblasti fitness nebo wellness. Na výběr je mnoho možností, ať už rád chodí na samostatné běhy, věnuje se nejnovějším wellness trendům, nebo si dokonce čas od času dopřeje sladkosti. Táta si ve svůj výjimečný den zaslouží i trochu péče, tak proč mu nedarovat dárek, který může přispět k jeho zdraví?

1. Doplňky výživy

Při hledání ideálního dárku neuděláte chybu s doplňky výživy speciálně navrženými pro uspokojení zdravotních potřeb mužů, jako je například Tribulus Terrestris, který je vyroben tak, aby optimalizoval hladinu testosteronu a prospíval síle a výkonu. V této kategorii však samozřejmě nesmí chybět také:

 

2. Nastavitelné činky PowerBlock

Nastavitelné činky PowerBlock vám poskytují maximální flexibilitu a možnosti pro vaše silová cvičení. Díky patentované konstrukci PowerBlock můžete rychle zvýšit nebo snížit hmotnost a upravit tak úroveň náročnosti jakéhokoli cvičení pomocí magnetického kolíkového voliče. PowerBlock nastavitelné činky nahrazují až 8 párů klasických jednoruček. Ušetříte nejen peníze, ale také prostor.

 

3. Masážní pomůcky

TriggerPoint je značka, která zlepšuje život a zaměřuje se na to, aby lidem umožnila hýbat se a cítit se lépe. Výhody pomůcek TriggerPoint:

  • vyšší účinnost než klasické masážní válce
  • pomáhají při uvolnění svalů a regeneraci
  • snižují napětí a tuhost ve svalových partiích
  • pomáhají předcházet zraněním
  • protiskluzový povrch
  • kompaktní velikost
  • nízká hmotnost
  • vhodné i na cesty
  • zvyšují elasticitu svalů
 

4. Pomůcky pro cvičení Body Solid

S více než třicetiletou historií si společnost Body-Solid upevnila svoji pověst značky, která je určena pro fitness nadšence hledající odolné, vysoce kvalitní vybavení, které přináší výsledky. Body Solid je známá svým rozsáhlým sortimentem výrobků, který zahrnuje více než 400 různých produktů a vyhovuje všem potřebám.

 

5. Harbinger fitness doplňky

Vzpěračské opasky, resp. fitness opasky na cvičení jsou nezbytnou součástí vybavení ve většině fitness center a tréninkových center. Není náhoda, že je tam najdeš, protože jsou nezbytnou a potřebnou částí vybavení profesionálním trenérem i sportovcem. Díky jejich zvýšené popularitě používá opasky na cvičení většina cvičenců a vzpěračů všech kategorií.

 

Jaký je účel opasku na cvičení a k čemu ho potřebuješ?

Snižují úroveň stresu vyvíjeného na dolní část zad při zvedání závaží. Toto napětí se snižuje, když pás stlačuje břišní dutinu a vytváří nitrobřišní tlak (IAB). Tento tlak poskytuje dodatečnou podporu pro oblast dolní části zad, což umožňuje svalům vzpřimovače páteře vyvíjet sníženou sílu při provádění zdvihu.

Musíš si však uvědomit jednu věc, že ​​opasek na cvičení sám o sobě neslouží k ukotvení zad. Není to nějaký super skelet, který ti zpevní záda jen tím, že ho nosíš. Dává jen podnět tvému ​​trupu, aby se pevně stáhly svaly jádra, když zvedáš těžkou váhu.

Harbinger je světovou jedničkou ve výrobě opasků na cvičení a dalších doplňků, které zlepšují pocit ze cvičení, jako například rukavice na cvičení, trhačky, bandáže a jiné.

‎20240607 Den otcov social stvorec CZ