8 inspirací na dárek k MDŽ

Obrázek článku

Mezinárodní den žen je významnou příležitostí k uctění a ocenění žen ve vašem životě. I když je každý den příležitostí poznat jejich hodnotu, toto speciální datum vyžaduje promyšlené gesto, které vyjadřuje lásku, úctu a obdiv. Pro muže může být hledání dokonalých dárků k mezinárodnímu dni žen náročné. Chcete něco, čeho si budou vážit a na co si budou pamatovat, něco, co skutečně odráží vaše ocenění.

V tomto článku prozkoumáme nejlepší nápady na fitness dárky ke dni žen. Každý návrh je vytvořen se záměrem inspirovat a uspokojit celou řadu zájmů a rozpočtů. Ať už je to vaše partnerka, matka, sestra nebo přítelkyně, díky těmto dárkům se bude cítit výjimečně a milovaná.

 

1. ŠVIHADLO

Naše švihadla SKLZ mají elegantní nový vzhled a jsou navržena pro snadné uchopení s prémiovou pogumovanou lehkou rukojetí.

Skákání přes švihadlo se ukázalo jako jedno z nejúčinnějších kardio cvičení. V jedné studii skupina účastníků, kteří skákali přes švihadlo 10 minut denně, vykazovala stejné kardiovaskulární zlepšení jako někdo, kdo běhal 30 minut denně. Jsou velmi cenově dostupné a skákat přes švihadlo můžete téměř kdekoli!

 

 

2. ČINKY PRO ZLEPŠENÍ KONDICE

Dalším skvělým dárkem je lehký až středně těžký pár činek. Zaměřují se, tónují a budují svaly.

Silový trénink se u žen vrátil po několika letech života se strachem, že zvedání závaží způsobí, že se zvětší způsobem, kterému se chtěli vyhnout. Trenéři v posilovně však zdůrazňují, že silový trénink může mít větší vliv na hubnutí než jen kardio. Nyní je čas přijmout trend návratu k základům a získat pár činek na jakékoli domácí cvičení!

 

 

3. ODPORÓVÉ GUMY

Proč nepřidat nějaké odporové gumy jako fitness dárek pro vaši nadšenkyni z posilovny? Odporové gumy poskytují cvičení, která jsou ideální pro osobní trénink, jakož i fyzickou terapii. Cvičení s gumami jsou oblíbená díky kontrolovaným pohybovým cvičením, která vám umožňují zacílit se na specifické partie svalstva. Navíc mají ideální cestovní velikost a využijete je na pilates, jógu, cílené cvičení, fyzikální terapii nebo rehabilitaci!

 

 

4. SPORTOVNÍ OBLEČENÍ, KTERÉ SI ZAMILUJE

Sportovního oblečení žena nemá NIKDY dost! Ale nic se nevyrovná nalezení skutečně skvělého, které nabízí podporu, nedrží pot a vypadá skvěle! V současné době v naší nabídce najdeš i exkluzivní legíny, tílka, topy, trička, šortky a ponožky, které jsou vysoce ceněny nejen pro kvalitu materiálů, ze kterých jsou vyráběny, ale také pro osobitý a nápadný design.

 

 

5. DOPLŇKY VÝŽIVY

Doplňky jsou…. No doplňky! Nejsou potravou, ale jsou určeny k doplnění zdravé, vyvážené stravy, aby nám pomohli podávat co nejlepší výkon a dosáhnout optimálních výsledků.

O doplňcích výživy koluje mnoho mýtů, které mohou ženy často odradit od jejich vyzkoušení: „budete příliš objemné“, „jsou jen pro muže“... Může to být ohromující a matoucí, ale pravdou je, že doplňky stravy jsou skvělé pro muže i ženy a mohou vám pomoci posunout vaši postavu na další úroveň.

  • Syrovátkový protein

Syrovátkový protein je nezbytný pro každého, kdo se vydává na fitness cestu, kde je jejich konečným cílem zhubnout tuk a nabrat svalovou hmotu. Pro ženy je obtížnější zpevnit a získat svalovou hmotu, přičemž syrovátkový protein může být rychlým a pohodlným způsobem, jak získat bílkoviny, které vaše tělo denně potřebuje. Nikdy by neměl nahrazovat jídlo, ale je skvělým doplňkem před nebo po tréninku nebo mezi jídly.

 
  • Aminokyseliny

Aminokyseliny s rozvětveným řetězcem zvyšují rychlost syntézy bílkovin (proces v těle při budování svalů) a výzkum ukázal, že ve skutečnosti zvyšují kapacitu buňky na bílkoviny. Hladiny serotoninu stoupají, když cvičíme, a to je důvod, proč se cítíme unavení. BCAA obsahují tryptofan, který se může přeměnit na serotonin, a tak, podobně jako předtréninkový doplněk, vám mohou pomoci překonat váš trénink. Rychle se vstřebávají do krevního oběhu a výzkum ukázal, že u těch, kteří užívali BCAA, se výrazně snížila bolestivost svalů. Pokud pravidelně cvičíte, BCAA by mohly pomoci urychlit vaše zotavení a podpořit vaše cíle v budování svalů.

 
  • Kreatin

Kreatin může pomoci budovat svalovou hmotu a udržet hladinu energie u žen, stejně jako u mužů. To je obzvláště výhodné, pokud mají pravidelný cvičební program. Suplementace kreatinu může také zlepšit kognici a náladu u žen.

 

 

6. PODLOŽKA PRO JÓGU

Pokud vaše královna hledá perfektní podložku pro cvičení na podlaze, podložka SKLZ Trainer Mat Sport Performance je ta nejlepší na trhu. Díky ilustrovaným cvikům a cíleným svalům, doporučeným sestavám a opakováním vás nikdy neomrzí stejné cvičení. Cviky lze vrstvit a vytvořit tak trénink celého těla, který využívají sportovci všech úrovní ke zlepšení své výkonnosti a výsledků.

 

 

7. MASÁŽNÍ VÁLEC

Pomůže vám s regenerací tkání, usnadní průtok krve a potřebného kyslíku a živin. Toho dosáhnete prováděním automasážních uvolňovacích technik, core tréninků a svalových integrací. Navíc s ním vybudujete pružnost, pohyblivost a předejdete potenciálnímu zranění svalů. FIT PLUS Ti dá navíc 10 let záruku na vybrané válce na našem eshopu!

 

 

8. OPASEK NA CVIČENÍ

Ano, ženy by měly nosit opasky na cvičení na podporu páteře, ale je nezbytné je správně používat a uvědomit si všechna potenciální rizika. Proto se doporučuje používat opasky k dosažení dvou cílů:

  • nižší napětí kolem dolní části zad v případě vzpřímených pozic zvedání
  • zabránění hyperextenzi zad v případě vzpírání nad hlavou