Jak na novoroční předsevzetí (pomůcky)

Obrázek článku

Novoroční předsevzetí jsou každoroční klasika a v top desítce se pravidelně umísťují i cíle jak zhubnout, více cvičit nebo nabrat svaly. To se však často snáze řekne, než udělá. Jak tedy na zapracovat na novoročních předsevzetí tak aby se letos skutečně podařili? Ať už je tvým cílem zhubnout nebo nabrat svaly, pomocí širokého výběru fitness pomůcek, které najdeš na eshopu fitplus.cz se ti tvůj cíl určitě podaří splnit přesně tak, jak si přeješ. Pomůcky nejrůznějšího druhu navíc nezatíží tvou peněženku tak jako například velké stroje. Pojďme se spolu podívat na to, jak potěšit každého fitness nadšence a nezruinovat přitom svůj budget!

 

Masážní pomůcky


Masážní válec, nebo jeho nejrůznější obměny jsou oblíbenými pomůckami, kterou využije opravdu každý a ani omylem není určena jen pro vášnivé sportovce. Díky této univerzální pomůcce si dokážeš zajistit kvalitní strečink, ale také ulevit od bolesti a stresu. Kouzlo válcování spočívá hlavně ve všestrannosti. Válec je oblíbenou pomůckou pro zahřátí svalů před tréninkem, ale díky pestrosti cviků umí pomoci i při bolestech páteře. Válec je navíc kompaktní a lehká pomůcka, kterou si můžeš vzít do fitka, ale můžeš ho využívat i doma, na výletě, nebo kdekoli se ti to nejvíc hodí. Ať už upřednostníš klasický válec, nebo masážní pomůcky jiného tvaru, obdarovaného šťastlivce tím jistě potěšíš. Masážní pomůcky seženeš v různých cenových kategoriích, přičemž ceny začínají někde na 250 Kč a za nejkvalitnější pomůcky nezaplatíš více než 4930 Kč.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Švihadla


Švihadlo patří do kategorie pomůcek, které jsou levné a navíc všestranně využitelné. Švihadlo poskytuje pohodlnou aerobní aktivitu a zároveň může být použito i jako hračka, protože děti umí využít švihadla na sto způsobů. Švihadla jsou dostupná v různých provedeních a na našem eshopu koupíš dobré švihadlo již od 440 Kč!

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Opasky na cvičení
Opasky jsou fitness pomůcky, které však mají mít také potenciální zdravotní efekt či vliv na efektivitu tréninku a budování svalstva. Vhodně zvolený fitness opasek má potenciál stabilizovat a fixovat nejen spodní záda, ale také hluboké svalstvo středu těla. Díky opasku by tedy mělo být díky větší stabilitě sníženo riziko poranění páteře při zvedání vah a také by se měl zefektivnit i trénink obdarovaného šťastlivce. Opasky koupíš již od 490 Kč.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Fitness rukavice
Rukavice jsou jednak estetickou pomůckou, někteří lidé je však oceňují proto, že poskytují i určitou formu ochrany. Při cvičení, obzvlášť při cvicích, kdy visíme na rukou mohou rukavice pomoci předcházet vzniku nepěkných a často i bolestivých puchýřů a mozolů, ale pomohou i když ti klouže. Pokud má obdarovaný problém s tím, že se mu potí dlaně, rukavice z kvalitního materiálu dokážou pot odvádět a ruce udržet v suchu, což je určitě dalším benefitem. Navíc jde o cenově nenáročný dar, protože dobré fitness rukavice pořídíš již od 295 Kč.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Trhačky
Trhačky jsou populární fitness pomůcky, které usnadňují zvedání těžkých vah a jistě potěší zejména sportovce zabývající se primárně silovým tréninkem. Trhačky jsou vlastně pásy vyrobeny z látky, nebo kůže. Tím, že se trhačky správně upevní, se svaly vzpěrače napnou a zvedá tak činku s větší lehkostí. Kvalitní trhačky - jsou-li správně používány efektivně pomohou při nabírání síly a svalové hmoty. Na našem webu je koupíš již od 147 Kč, což z nich dělá skutečný „budget friendly“ dárek.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Šejkry a láhve


Pokud už opravdu nevíš co, hezký šejkr či láhev potěší muže i ženy v nejrůznějších věkových kategoriích. A tak pokud jsi i ty dostal na Vánoce pod stromeček třeba takový šejkr, vydělej si v něm svůj oblíbený nápoj a vzhůru na cvičení a plnění fitness předsevzetí!

 

Celou nabídku najdeš zde!