Jak na novoroční předsevzetí s pomocí výživových doplňků

Obrázek článku

Novoroční předsevzetí jsou každoroční klasika a v top desítce se pravidelně umísťují i cíle jak zhubnout, více cvičit nebo nabrat svaly. To se však často snáze řekne, než udělá. Jak tedy na zapracovat na novoročních předsevzetí tak aby se letos skutečně podařili? Ať už je tvým cílem zhubnout nebo nabrat svaly, pomocí širokého výběru doplňků výživy, které najdeš na eshopu fitplus.cz se ti tvůj cíl určitě podaří splnit přesně tak, jak si přeješ. Málokdo z nás dokáže uhradit potřebný příjem všech živin pouze ve stravě a tak jsou doplňky stravy jednou z možností, které ti na cestě za novým já mohou pomoci. Na našem webu najdeš jen ty nejkvalitnější doplňky výživy, z nichž tou nejžhavější novinkou je značka Real Pharm Nutrition, tak neváhej a prozkoumej širokou nabídku!

 

Proteiny


Esenciální - tedy základní makroživinou pro růst svalstva jsou bílkoviny. Pokud je tedy tvým novoročním předsevzetím nabrat svalovou hmotu, protein ti může pomoci. Obecně platí, že příjem bílkovin by měl činit 1,8 – 2,2 g na kilogram tělesné hmotnosti. Pro ženu vážící 60kg to tedy znamená přijmout kolem 120g bílkovin denně, pro 80kg vážícího muže až 160g bílkovin. Takové množství často nelze přijmout v potravě (zejména když většinu našeho denního příjmu tvoří posvátkové zbytky, ovšem ) a zde přicházejí na řadu proteiny. Jednou běžnou dávkou proteinu ve výživovém doplňku doplníte přibližně 20-25g bílkovin. Ideální je dát si protein ve formě drinku po tréninku, kromě toho však proteinové prášky můžeme přimíchat i do smoothie, palačinek a vlastně téměř do každého jídla. Pokud se nepovažuješ za kreativní osobu, na našem blogu najdeš spoustu inspirací na jídla s použitím proteinů!

 

Celou nabídku proteinů najdeš zde!

 

Kreatin


Kreatin je známým a populárním výživovým doplňkem a jeho pozitivní účinky jsou prokázány mnoha studiemi. Kreatin spolu s proteinem jsou nejpoužívanější doplňky výživy každého sportovce. Studie ukázaly, že užívání kreatinu podporuje nárůst svalové hmoty, zlepšuje sílu a výkon při tréninku. Kromě pozitivních účinků na budování svalstva byly prokázány také účinky na centrální nervový systém – může pomoci při správném fungování paměti hlavně u starších dospělých, takže jde skutečně o univerzálního pomocníka. Při současném boomu výživových doplňků všeho druhu je kreatin skvělou a ověřenou volbou při cestě za svalstvem či kondičkou.

 

Celou nabídku kreatinů najdeš zde!

 

Spalovače tuků


Spalovače tuků jsou oblíbené zejména u žen a jedná se o doplňky s obsahem účinných látek, které mají vliv na spalování tuku a hubnutí. Výsledek dosahují zvýšením teploty – termogenním účinkem a proto je-li tvým cílem zhubnout, mohou být užitečným pomocníkem. Nezapomeň však, že samotné spalovače nestačí a nejlepšího výsledku dosáhneš kombinací stravy, pohybu a spalovač je jen extra pomocníkem.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Vitamíny a minerály


Vitamíny a minerály jsou důležitou součástí našeho těla a přesto jsou často podceňovány. Slouží jako antioxidanty, podporují imunitu, ale také normální fungování všech biochemických a metabolických procesů probíhajících v našem těle. Ať už jde o Céčko na imunitu, vitamín D, komplex multivitamínů nebo hořčík, železo či vápník, všechny jsou pro naše tělo důležité a proto nejsi-li schopen/a doplnit všechny potřebné vitamíny a minerály v potravě, neváhej sáhnout po doplňcích výživy, které vitamíny a minerály obsahují.

 

Celou nabídku najdeš zde!

 

Kloubní výživa


Zdravé klouby jsou při plnění sportovních předsevzetí důležité a chceme-li si užívat aktivní život a sport během celého roku, podpořme zdraví svých kloubů, chrupavek a vazů pomocí kolagenu a kombinovaných kloubních výživ. Z přirozených zdrojů jsou plné kolagenu dobroty jako například hovězí vývar, kvalitní maso a ryby, nikdy však není na škodu podpořit zdraví našich kloubů i pomocí širokého spektra kvalitních kloubních výživ.

 

Celou nabídku najdeš zde!


Sportovní nápoje


To, že nejlepším nápojem pro hydrataci našeho těla je čistá voda ti asi nemusíme připomínat. Pokud ti však čistá voda buď nechutná, ale máš rád čas od času změnu, sáhni po sportovních nápojích s obsahem minerálů, které seženeš v těch nejrůznějších příchutích a značkách.

 

Celou nabídku najdeš zde!