Právě teď k Weider Total Rush 2.0 Blender shaker 🥤 ZDARMA

Plněné houby Portobello

  • Recepty

Naplň svá rána lehkými a chutnými houbami portobello. Míchaná nádivka obsahuje dobře ochucenou kombinaci špenátu a pečené červené papriky. Houby jsou plněné vaječnou zeleninovou směsí a pečené, dokud nejsou měkké. V tomto receptu používáme mražený špenát, ale klidně použij čerstvý nasekaný špenát namísto mraženého (při použití čerstvého špenátu zdvojnásob dávku).

Plněné houby Portobello

Ingredience

  • 15 ml olivového oleje
  • 100 g mraženého špenátu rozmraženého
  • 85 g pečené červené papriky nakrájené na kostičky
  • 2 g česnekového prášku
  • 2 g cibulového prášku
  • 2 g soli
  • 0,25 g černého pepře
  • 200 g rozšlehaných celých vajec
  • 140 g hub portobello

Pokyny pro přípravu

  1. Předehřej troubu na 200 °C.
  2. Zahřej olivový olej na pánvi na středně vysoké teplotě. Když je olej horký, přidej špenát, pečenou červenou papriku, česnekový prášek, cibulový prášek, sůl a pepř a restujte 2 minuty.
  3. Přidej vejce na pánev, promíchej, aby se spojila se zeleninou, a jemně míchej ještě asi 2 minuty.
  4. Než se vejce a zelenina vaří, očisti všechny portobello houby a polož je na jemně vymazaný plech.
  5. Rozděl vejce a zeleninovou směs mezi houby a vlož je do trouby. Peč 10-12 minut nebo dokud houby nezměknou. Vyndej z trouby a můžeš podávat.
Recept portobello.jpg

Přejeme dobrou chuť.

Naše další webové stránky

Od roku 1992 přinášíme novinky ze světa fitness, kulturistiky a zdravého životního stylu.

Navštivte

Každoročně motivujeme a vyhlašujeme soutěž Do formy s Muscle&Fitness.

Navštivte

Souhlas se zpracováním cookies

Abychom mohli náš web vylepšovat, potřebujeme si o návštěvnícíh ukládat soubory Cookies.
Zakázat vše
Povolit vše