Vybíráme fitness dárek pro něj

man-christmas-hat-holding-present-box

Vánoce jsou už za rohem a nejednoho z nás trápí každoroční otázka - jaké dárky koupit na Vánoce? Elektronika, oblečení, kosmetika či zážitky, letos k nim možná přibude i další kategorie a tou jsou dárky pro zdraví a fit životní styl. Jak tedy potěšit naše partnery, manžely, bratry, otce či kamarády? Abychom ti rozhodnutí co nejvíce usnadnili, připravili jsme si pro tebe stručný přehled fitness dárků ve všech cenových kategoriích.

 

Domácí fitko
Ať už obdarovaný disponuje domácím fitkem nebo bude tento dárek jeho první součástí, jistě je tou správnou volbou pro ty, kteří si na vánoční dárky vyčlenili o něco vyšší budget. V žádném domácím fitku by neměly chybět základní stroje jakými jsou například posilovací věže či vesla, ale i univerzální pomůcky jako činky a lavičky. Pro výběr těch nejlepších nemusíš jít daleko, všechny najdeš na eshopu fitplus.cz

 

Posilovací věže jsou multifunkčním strojem, díky kterému procvičíš celé tělo představují výborný poměr mezi cenou a využitelností. Zde jsou naše oblíbené:
Body Solid G1S, domácí posilovací multivěž, cena: 24 400 Kč
Posilovací věž Body Solid Fusion 600, cena: 65 990 Kč
Celou nabídku posilovacích věží najdeš na našem eshopu.

 

Veslovací trenažéry jsou skvělým strojem nejen pro budování svalstva ale také pro spalování kalorií. Nezaberou mnoho místa a jsou příjemnou alternativou ke standardnímu běhu či kolu.

Xterra Fitness Vodní veslovací stroj ERG600W, cena: 19 990 Kč

Renegade Air Rower Pro ARP100, cena: 41 919 Kč

Celou nabídku veslovacích trenažérů najdeš na našem eshopu.

 

Posilovací lavičky by neměly chybět v žádném domácím zařízení. Ať už preferuješ silový trénink s činkami nebo izometrické cviky, díky dobré posilovací lavičce si budeš ty ale zejména obdarovaný šťastlivec moci dopřát obojí a mnohem víc!
Polohovatelná lavička Body Solid GFID100, cena: 7 850 Kč
Body Solid PowerCenter Combo Bench GDIB46L, polohovatelná lavička pro tlaky a nohy, cena: 11 050 Kč
Celou nabídku posilovacích laviček najdeš na našem eshopu.

 

Činky jsou naprostým must have pro každého sportovce. Lehčí či těžší, jednoručky nebo kotouče, na své si přijde opravdu každý. S činkami určitě nestoupíš vedle a navíc jsou i podstatně mírnější zátěží pro tvůj vánoční budget. Pokud chceš tedy začít se zařizováním prvního domácího fitka i pro úplné začátečníky, naše činky jsou tou správnou volbou.
PowerBlock Nastavitelné činky Sport 24, cena: 5 989 Kč
PowerBlock Nastavitelné činky Pro 32, cena: 13 600 Kč
Celou nabídku činek najdeš na našem eshopu.

 

Regenerace
Válcování, masáže či strečink nejsou jen ženskou záležitostí. Regenerace je pro každého správného sportovce základem a dárky, díky kterým ji svým milovaným poskytneš jsou dnes dostupné v nejrůznějších podobách. Masírování nejenže uvolňuje svaly, zlepšuje i regeneraci a zkvalitňuje předtréninkovou rozcvičku. Navíc jde o dárky, které koupíš za velmi přijatelné ceny a tak vzhůru na výběr!
TriggerPoint Masážní válec Grid VIBE PLUS, cena: 3 670 Kč
TriggerPoint Charge Vibe, vibrační masážní válec, cena: 2 940 Kč
Celou nabídku masážních válců a pomůcek najdeš na našem eshopu.

 

Doplňky výživy
Vděčnými dárky pro každého sportovce jsou produkty denní spotřeby, se kterými navíc podpoříš své zdraví a obsáhneš správné množství makroživin. Pokud se ve sportovní výživě nevyznáš, vůbec to nevadí. Na našem webu najdeš produkty v té nejvyšší kvalitě a výběr dárků tak bude opravdu snadný!
Stacker2 100% Casein 908g, cena: 475 Kč
Weider Isolate Whey 908g, cena: 1 090 Kč
Stacker Testo 4HD, cena: 599 Kč
Weider Rush Pump, cena: 655 Kč
Celou nabídku doplňků výživy najdeš na našem eshopu.

Dárky z oblasti fitness a zdravého životního stylu potěší nejen na Vánoce, ale také během celého roku. Spojme tedy tyto svátky příjemné s užitečným a dopřejme si dárky plné zdraví!