Vybíráme fitness dárek pro ni (nebo pro vás oba)

Vánoce jsou už za rohem a my jsme ti už připravili návod, jak vybrat co nejlepší fitness dárek pro něj. Nezapomněli jsme však ani na jemnější pohlaví a proto se dnes spolu podíváme na to, jakým dárkem z kategorie fitness bys potěšil svou manželku, přítelkyni, mámu, sestru nebo kámošku. Pokud hledáš společný dárek, který potěší vás oba si zde také správně. Ať už hledáš kvalitní vybavení pro domácí cvičení a posilování, pomůcky pro regeneraci nebo výživové doplňky, rádi ti poradíme!

 

Domácí fitko
Ať už ta šťastná disponuje domácím fitkem nebo bude tento dárek jeho první součástí, jistě je tou správnou volbou pro ty, kteří si na vánoční dárky vyčlenili o něco vyšší budget. V žádném domácím fitku by neměly chybět základní stroje jakými jsou stroje na kardio oblíbené mezi ženami – běžecký pás nebo eliptikal, ale každá žena jistě ocení i multifunkční lavičky nebo činky, u kterých se fantazii co se týče použití meze určitě nekladou! Pro výběr těch nejlepších nemusíš jít daleko, všechny najdeš na eshopu fitplus.cz

 

Běžecký pás je naprostou klasikou a tento druh kardia jako rozcvičky či samotného tréninku je populární obzvláště mezi ženami. Dopřejme tedy našim ženám kvalitní podmínky pro běh i uvnitř a za jakýchkoli povětrnostních podmínek! Zde jsou naše oblíbené běžecké pásy:
Sole Fitness skládací běžecký pás F63, cena: 42 999 Kč
NordicTrack Commercial 1750 Treadmill běžecký pás, cena: 54 750 Kč

 

Celou nabídku běžeckých pásů najdeš na našem eshopu.

 

Veslovací trenažéry jsou skvělou alternativou ke standardním kardio strojům jakými jsou například běžecké pásy či kola. Díky nim si nejen ženy dopřejí efektivní kardio, které bude navíc možná příjemnou obměnou klasických strojů, na něž byly dosud zvyklé.
Xterra Fitness Vodní veslovací stroj ERG600W, cena: 19 990 Kč
Renegade Air Rower Classic ARC100, cena: 39 950 Kč

 

Celou nabídku veslovacích trenažérů najdeš na našem eshopu.

 

Posilovací lavičky by neměly chybět v žádném domácím zařízení. Ať už obdarovaná preferuje silový trénink s činkami nebo izometrické cviky, díky dobré posilovací lavičce si bude tvoje partnerka, sestra či kámoška moci dopřát obojí a mnohem víc!
Polohovatelná lavička Body Solid GFID100, cena: 7 850 Kč

Tunturi WB40, cena 5 590 Kč


Celou nabídku posilovacích laviček najdeš na našem eshopu.

 

Činky jsou naprostým must have pro každou sportovkyni. Lehčí či těžší, jednoručky nebo kotouče, na své si přijde opravdu každá. Činky jsou pro každou fanynku fitness ranou do černého a takovým dárkem určitě nic nezkazíš. Navíc, činky jsou také podstatně mírnější zátěží pro tvůj vánoční budget. Pokud chceš tedy začít se zařizováním prvního domácího fitka, naše činky jsou tou správnou volbou.
PowerBlock Nastavitelné činky Sport 24, cena: 5 989 Kč
PowerBlock Nastavitelné činky Pro 32, cena: 13 600 Kč

 

Celou nabídku činek najdeš na našem eshopu.

 

Regenerace
Válcování, masáže či strečink jsou součástí každého kvalitního tréninku. Regenerace je pro správné sportovkyně základem a dárky, díky kterým ji svým milovaným poskytneš jsou dnes dostupné v nejrůznějších podobách. Masírování nejenže uvolňuje svaly, zlepšuje i regeneraci a zkvalitňuje předtréninkovou rozcvičku. Ženy, které často touží po pevnějších, štíhlejších či vyformovanějších stehnech navíc ocení i vliv na tuto oblast, jelikož se správnou technikou a správnými pomůckami dokáží rozproudit lymfu, zpevnit kůži a dokonce i redukovat celulitidu! Navíc jde o dárky, které koupíš za velmi přijatelné ceny a tak vzhůru na výběr!
TriggerPoint Masážní válec Grid VIBE PLUS, cena: 3 670 Kč
TriggerPoint Charge Vibe, vibrační masážní válec, cena: 2 940 Kč

 

Celou nabídku masážních válců a pomůcek najdeš na našem eshopu.

 

Doplňky výživy
Výživové doplňky mají v oblibě sportovci i sportovkyně po celém světě. Proteiny, kreatin. Vitamíny či kolagen, fantazii se meze nekladou. Pokud se v této oblasti nevyznáš, rádi ti s výběrem poradíme. Na našem webu najdeš produkty v té nejvyšší kvalitě a výběr dárků tak bude opravdu snadný!
VPLAB Casein & Whey, 500 g, cena: 475 Kč
Weider Isolate Whey 908g, cena: 1 090 Kč
Stacker Testo 4HD, cena: 599 Kč
Weider Rush Pump, cena: 655 Kč

 

Celou nabídku doplňků výživy najdeš na našem eshopu.

 

Potěš díky našemu průvodci vánočními nákupy každou ženu ve své domácnosti a dopřej jí tak i extra dar v podobě zdraví a kondičky, který bude moci využívat každý den. Pokud ses stále nerozhodl, na našem eshopu najdeš mnoho dalších možností, jak potěšit (nejen) na Vánoce každou ženu!